Duette® Shades kopen? B-Leef Wonen is dé raamdecoratie specialist

Luxaflex® Duette® Shades kopen in de regio Venray, Venlo, Horst en Panningen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Luxaflex® biedt vele soorten raamdecoratie en daarnaast diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Duette® Shades vind je bij B-Leef Wonen in de regio Venray, Venlo, Horst en Panningen

Duette® Shades zijn de meest effectieve type raambekleding die er zijn. De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor een goede akoestiek en extra isolatie.

Bij B-Leef Wonen vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen.

Kom naar onze showroom in Sevenum en maak kennis met onze collecties raamdecoratie.

Duette® Shades in drie verschillende transparanties

Duette® Shades zijn verkrijgbaar in drie transparanties. Zo kun je zelf bepalen welke mate van privacy bij jouw woning nodig is.

Een combinatie van twee verschillende transparanties is natuurlijk ook mogelijk.Een lichtdoorlatende duette voor overdag en een met verduisterende stof voor de nacht.

"Bepaal lichtinval en sfeer met Duette Shades voor je ramen. Kom naar B-Leef Wonen"

Duette® Shades, zonwering voor elke afwijkende vorm ramen

Heb je in huis ronde, schuine of driehoekige ramen of ramen met een andere afwijkende vorm? Dan zijn Duette® shades, net als Plissé® Shades, een perfecte en decoratieve oplossing.

Duette® shades zijn namelijk toepasbaar voor elke raamvorm. Wil je hier meer over weten? Je bent welkom een kijkje te komen nemen bij B-Leef Wonen in Sevenum.

Duette® Shades, energiebesparende raambekleding in de regio Venray, Venlo, Horst en Panningen

De Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt.

De stilstaande lucht in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van Luxaflex Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde.

Dit kan een besparing van 10 procent op jouw energierekening opleveren. Wil je meer over energiebesparing door shades weten? Kom gerust eens langs bij B-Leef Wonen in Sevenum.

Brandveilige en vlamvertragende Duette® Shades bij B-Leef Wonen

B-Leef Wonen bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook